معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در همایش سراسری علمی_کاربردی مشارکتهای مردمی در ساری، گفت: در حال حاضر ۳ میلیون و ۱۰۰ هزار زن سرپرست خانوار در کشور وجود دارد.
به گزارش مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل؛ «حبیبالله مسعودیفرید» معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در همایش سراسری علمی_کاربردی مشارکتهای مردمی که به میزبانی مازندران در مجتمع خزرآباد برگزار شد، گفت: کارگروه مشترک با معاونت مشارکتها در کشور صورت میگیرد که همه موارد و مشکلات اجتماعی مطرح و به نتایج مورد قبول خواهد رسید. در حال حاضر خدمات خوبی با نگاههای جدیدتری در عرصه جلب مشارکتهای مردمی و خیرین در حوزه معاونت اجتماعی علاوه بر مسائل جاری تعریف خواهد شد.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور به افراد آسیبدیده اشاره کرد و افزود: توانمندسازی زنان آسیبدیده و دختران در معرض آسیب که توسط اورژانس اجتماعی شناسایی و زنان در معرض خشونتی که به خانه امن مراجعه میکنند همه این افراد میتوانند از ظرفیتهای خیرین در زمینه معنوی، اجتماعی، اقتصادی استفاده کنند؛ زیرا این افراد آسیبدیده به تنهایی مسئول شرایط خودشان نیستند و اگر نگاههای خیرین به سوی این افراد باشد و نگاههای جدیدتری ایجاد شود قطعا رخدادهای بهتری برای این افراد آسیبدیده صورت میگیرد.
وی با بیان اینکه یش از ۶۶۰ مرکز شبانهروزی در کشور وجود دارد، تصریح کرد: پیشرفتهای خوبی در بحث فرزندخواندگی صورت گرفت و حتی تعداد بچهها در مراکز کمتر شده است. مطالعات نشان داده که هزینه نگهداری یک کودک در مرکز ۳ برابر نگهداری یک کودک در خانواده است و اگر کمکها به سمت و سوی فرزندخواندگی برود به ازای هر یک کودک ۳ کودک حمایت میشود.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور در پایان یادآور شد: ۳ میلیون و ۱۰۰ هزار زن سرپرست خانوار در کشور وجود دارد که با توجه به مشکلات اقتصادی که با آن درگیر هستیم در زمینه اشتغال و مسکن این افراد مشکلاتی به ویژه در شهرهای بزرگ ایجاد شده است.